مصرف مواد غذایی فرآوری یا کنسرو شده منجر به افزایش فشار خون می شود



به گزارش وزارت بهداشت، باقر لاریجانی روز چهارشنبه درباره بیماری فشار خون بالا افزود: بیماری فشار خون بالا، قاتل خاموش است که می‌تواند باعث اختلال در عملکرد قلب، رگ‌های خونی، کلیه و سایر اندام‌های بدن شود.

وی ادامه داد: تاثیر پیشگیری از فشار خون بالا که از دوران کودکی آغاز می‌شود بسیار بیشتر است، چون تغییر عادات ایجاد کننده زمینه‌ساز فشار خون بالا که با افزایش سن شکل گرفته‌اند، بسیار دشوار خواهد بود. تلاش در جهت پیشگیری یا اصلاح عوامل خطرساز مانند چاقی، فعالیت بدنی کم، افزایش مصرف نمک و عادات غذایی مضر در کاهش فشار خون بالا یا پیشگیری از آن در سطح جامعه بسیار موثر است.

معاون وزیر بهداشت بیان کرد: محور برنامه پیشگیری اولیه از افزایش فشار خون و ارتقای شیوه‌های زندگی بهداشتی به عنوان یک راهکار اساسی در مبارزه علیه فشار خون بالاست و آشنایی با عوامل خطرساز در سطح فردی و علل و نحوه برخورد با بیماری فشار خون در سطح جامعه امری ضروری است.

نایب رئیس کمیته ملی بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت اظهار داشت: علاوه بر چاقی که پیامد تغذیه نامناسب و کم تحرکی است، فراموش کردن مصرف داروهای کنترل فشار خون، سکته مغزی، حمله قلبی، نارسایی قلبی، نارسایی کلیه، پارگی شریان اصلی بدن (آئورت)، تداخل بین داروهای مصرفی و تشنج و فشار خون بالا در دوران بارداری از دلایل افزایش فشارخون بالاست.

پویش ملی کنترل فشار خون از ۲۷ اردیبهشت ۹۸ توسط وزارت بهداشت آغاز شد و در مرحله اول به حساس سازی و اطلاع رسانی مردم پرداخت و در مرحله دوم وارد فاز عملیاتی و سنجش فشار خون افراد جامعه شد. این پویش ملی تا ۱۵ تیر ماه ۹۸ ادامه دارد.

منبع: ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *